‘Bloem van het Jaar’: FlorEvent zet bloemenpracht in de kijker met een fascinerende wedstrijd

FlorEvent, de toonaangevende vakbeurs voor bloemen- en plantenprofessionals, die dit jaar op 10 en 11 maart plaatsvindt in het Franse Bordeaux, kondigt met trots de lancering van de wedstrijd ‘Bloem van het Jaar’ aan. Deze unieke wedstrijd wil de pracht en praal van bloemen onder de aandacht brengen van zowel professionals uit de sector als van het grote publiek. Een uitzonderlijk evenement dat de diversiteit van bloemen promoot en de emotie viert die elke bloem kan oproepen.

Nieuwe variëteiten ontdekken en universele schoonheid van bloemen vieren

‘Bloem van het jaar’ biedt een platform aan 33 bloemen die zorgvuldig zijn geselecteerd door 13 verschillende leveranciers: groothandelaars, kwekers en coöperatieven. Elk van deze bloemen is geselecteerd om zijn unieke vorm, schitterende kleur of algemene schoonheid, waardoor het publiek nieuwe variëteiten of vaak weinig bekende bloemen kan ontdekken.

De emotionele kracht van bloemen benadrukken

Naast de wedstrijd wil ‘Bloem van het Jaar’ wijzen op de emotionele kracht van bloemen. Door de diversiteit en pracht van bloemenvariëteiten in de kijker te zetten, wil deze wedstrijd de waardering voor de natuurlijke en universele schoonheid die elke bloem in zich draagt, doen heropleven.

Stem op je favoriete bloem op lafleurdelannée.fr

De wedstrijd staat open voor alle bloemenliefhebbers, of het nu gaat om professionals in de bloemensector, amateurs bloemschikkers of gewone flower lovers. Je hoeft alleen maar naar de speciale website www.lafleurdelannée.fr te gaan om je voorkeur uit te spreken door te stemmen op de bloem die je hart heeft veroverd. Stemmen kan tot 08 maart, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit bloemenfeest.

Resultaten en solidariteit op FlorEvent

De uitslag van de wedstrijd wordt bekendgemaakt tijdens de FlorEvent-show, die op zondag 10 maart om 18.30 uur wordt gehouden in Hangar 14 in Bordeaux. Tijdens deze bekendmaking wordt de bloem bekroond die de meeste stemmen van het publiek heeft gekregen. Als gebaar van solidariteit doneert de FlorEvent show € 100 voor elke 500 stemmers aan de Franse Alzheimer Vereniging. Elke stem wordt dus een gebaar van liefdadigheid.

Beloningen voor stemmers: win een boeket op FlorEvent

Deelnemers steunen niet alleen een goed doel, maar maken ook kans op prijzen. Stemmers maken kans op een van de 10 boeketten die worden verloot door de Fédération Française des Artisans Fleuristes (FFAF), een stimulans om de schoonheid van bloemen te vieren.

Deel deze promotie voor bloemen!

‘Bloem van het Jaar’ is een nieuw promotie voor bloemen voor het grote publiek. Het wil duidelijk maken dat iedereen van de schoonheid van bloemen kan genieten. We moedigen alle bloemenliefhebbers aan om deze actie te delen om van deze wedstrijd een onvergetelijk evenement te maken.

Doe mee aan dit unieke bloemenavontuur en stem op www.lafleurdelannée.fr