Smithers-Oasis lanceert OASIS® TerraBrick™ Floral Media

de florale wereld in duurzame beweging!

Een nieuwe mijlpaal bij Smithers-Oasis

"Smithers-Oasis is zeer enthousiast over dit product," zegt Robin Kilbride, President en CEO van Smithers-Oasis. "Ons onderzoeksteam werkt al jaren aan de ontwikkeling ervan en wij geloven dat OASIS® TerraBrick™ Floral Media de meest impactvolle uitvinding is op het gebied van bloemsierkunst sinds de creatie van OASIS® Floral Foam in 1954."

Een plantaardig en gecertificeerd product

OASIS® TerraBrick™ Floral Media is gemaakt van plantaardige, hernieuwbare, natuurlijke kokos met een composteerbaar bindmiddel, het is gecertificeerd OK compost HOME en OK compost INDUSTRIAL. Bovendien kan het zonder zorgen terecht in de GFT-container! 

Bijzonder lang bloemleven

Het nieuwe product is uitgebreid getest in een aantal onderzoekslaboratoria van Smithers-Oasis. Het zorgt voor een bijzonder goede houdbaarheid van de bloemen en het voldoet aan alle andere strenge testnormen die Smithers-Oasis voor al hun producten stelt. Ook floral designers van over de hele wereld hebben het product getest! Die feedback was de sleutel tot het bereiken van de juiste doelstellingen.

OASIS® TerraBrick™ Floral Media wordt aanvankelijk gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Europa.  De lanceringen op andere markten zullen in de loop van het jaar worden voortgezet.