WEDSTRIJD: OPEN JE BLOEMENHART VOOR MOEDER

MOEDERDAG 2021

Binnenkort is het Moederdag, een bijzondere dag waarop we onze moeders graag eens extra in de bloemetjes zetten.
Samen met KUFB en Smithers-Oasis namen we het initiatief om een wedstrijd te organiseren voor floristen en studenten in de bloemsierkunst.

Wie maakt het mooiste bloemenhart voor moeder?

Doelgroep: Floristen en studenten bloemsierkunst

Deze wedstrijd staat open voor floristen en studenten bloemsierkunst.
De verschillende categorieën worden apart beoordeeld.

Onderwerp: open je hart voor moeder

Moeders staan altijd voor je klaar. Ze vervullen vaak een hele reeks rollen van zorgende persoon over luisterend oor tot kostwinner. Meestal stellen ze zich gewoon ten dienste van de ander. Ze bezitten over een intuïtief aanvoelen van situaties en met hun emotionele intelligentie kunnen ze veel situaties goed inschatten. Soms wordt het ze ook wel eens teveel, maar weet dat ze een groot hart hebben voor al wie ze liefhebben. Open op Moederdag dus ook jouw hart voor haar!

Getriggerd door deze informatie? Maak dan een ‘open hart’ bloemencreatie met materialen naar keuze.  OASIS® steekschuim mag zeker niet ontbreken. Dit kan een bestaande hartvorm van OASIS® zijn of een zelf vormgegeven hart uit blokken steekschuim. Deze basis hoeft niet op zichzelf te staan, maar kan deel uitmaken van de creatie.

Breng je creatie op 12 april naar KUFB Brussel. De werken zullen op de veiling tentoongesteld worden en als inspiratiebron dienen voor Moederdag 2021. We zullen ze op een professionele manier fotograferen en publiceren in Flor, op de website van Smithers-Oasis en Floreview en natuurlijk op al onze sociale media als inspiratiebron voor iedereen die van bloemen houdt.  

Omschrijving

Een creatie met een open hart voor moeder. Bloemrijk materiaal moet overheersen (70%). Gebruik van OASIS® steekschuim mag niet ontbreken.

Beoordeling

De jury zal de volgende punten beoordelen: Afwerking – vorm en kleur – originaliteit.

Praktisch

Breng je hart ten allerlaatste op 12 april naar KUFB Brussel en voorzie je creatie zeker volgende gegevens: je naam (+ naam zaak),  florist of student, je-emailadres en je telefoonnummer

Alle creaties worden op onze websites en sociale media gepubliceerd.

We maken de winnaars bekend op 20 april. De drie winnaars per categorie ontvangen een leuke prijs! En natuurlijk worden zij ook op de websites en sociale media bekendgemaakt.

Je kan de creatie eventueel weer ophalen op 19 april. Indien je de creatie op 19 april niet ophaalt, zijn wij niet langer verantwoordelijk voor je creatie.

Informatie:

Inschrijven kan tot vrijdag 9 april. Voor verdere inhoudelijke vragen over de wedstrijd kan je terecht bij de wedstrijdverantwoordelijke:

An Theunynck, an.theunynck@telenet.be

Deze wedstrijd is een initiatief van Floreview, KUFB en Smithers-Oasis