bruidsboeket

FLEUR FLORAL FASHION BY FLEURAMOUR: WEDSTRIJDNIEUWS

Een bijzondere editie … puur floral art … ‘a castle deserves art’

Fantastisch nieuws! Met steeds grotere COVID-19 versoepelingen in zicht, hebben we besloten om een bijzondere editie van Fleuramour te organiseren. Een iets beperktere versie en ook ietwat verschillend van de andere edities, maar wel een perfect alternatief. Een unieke gelegenheid om weer de mooiste bloemencreaties in real life te bewonderen, te ruiken …

Wedstrijdnieuws

Voor de creatievelingen onder ons is er ook goed nieuws. We organiseren een aantal wedstrijden! Zelfs als je door reisbeperkingen nog niet naar Alden Biesen reizen, dan kan je wel aan onze online wedstrijden deelnemen.

Bruidsboeket met een artistiek tintje voor professionele floristen

Op een evenement waar passie voor bloemen centraal staat, kunnen bruidsboeketten niet ontbreken. Ben je een professioneel florist en wil je graag je kunnen showen tijdens dit prachtige event? Maak dan een bruidsboeket met een artistiek tintje, want deze editie van Fleur Floral Fashion heeft als thema ‘A castle deserves art’.

Haute couture jurk voor professionele floristen en voor flower lovers

Fleur Floral Fashion betekent ook interesse voor bloemendesign en mode. We willen dus ook graag prachtige haute couture jurken tentoonstellen op ons event. Heb jij een leuk idee voor een fantastische feestelijke kunstzinnige bloemenjurk? Laat je fantasie de vrije loop en creëer een onvergetelijke jurk! Deze wedstrijd staat open voor floristen, maar ook flower lovers zijn welkom om aan deze wedstrijd deel te nemen. Er is wel een verschillende jury voorzien voor professionelen en liefhebbers.

Getriggerd om deel te nemen?

Twijfel niet en bekijk hier het wedstrijdreglement:
bruidsboeket voor professionele floristen
bruidsboeket voor professionele floristen online
Haute couture jurk voor professionele floristen
Haute couture jurk voor professionele floristen online
Haute couture jurk voor flower lovers
Haute couture jurk voor flower lovers online

Wij verheugen er ons alvast op om van jullie creativiteit te genieten!

Tot heel binnenkort
Het Fleur Floral Fashion team